Bemutatkozás


Kedves Jegyespár / Kedves Látogató !

Elsősorban is szeretnénk gratulálni Nektek, mert ti már a Nagy Nap előtt álltok! Ehhez szeretnék segítséget nyújtani abban, hogy e szép nap nagyon jó hangulatban teljen el!

Detvai Péter

Detvai Péter vagyok. 1984 -ben születtem Miskolcon. Jelenleg Pécsen lakok. Négy éves korom óta foglalkozok a zenével és hat éves koromtól az énekléssel édesapám által.A későbbiekben különböző zenei és ének tanárokkal csiszoltam a tudásomat.

1996 óta szórakoztatom műsorommal a közönségem, de szívesen lépek fel az ország egész területén, bármilyen jellegű zenei rendezvényeken. Legyen az Lakodalom, Bál, Eljegyzés, Falunap,Megemlékezés vagy bármilyen családi esemény. Műsoromban nagy teret kapnak a csárdások, mulatós zenék és a cigánynóták, valamint a napjainkban igen kedvelt sláger-disco dalok, de emellett az `50-`60-`70 -es évek lassabb sláger dallamaira is figyelmet fordítok. Az aktuális igények szerint formálom műsoromat, így Rock&Roll, hazai Pop-Rock dalokkal is szórakoztatom az arra vágyóközönséget.

Zenéléseim alkalmával 1996-tól olyan neves művészekkel, meghívott előadókkal volt szerencsém az elmúlt évtizedek alatt találkozni és esetenként közreműködni a fellépéseiken, mint
Cipő és csapata (Republic), Südi Iringó, Groovehouse, Szekeres Adrienn, Cairo,Bikini és még sok-sok ismert előadó művésszel.

Az egyszemélyes zenélés mellett 1999 -től kezdtem elkülönböző vendéglátóhelyeken, és rendezvényeken zenekarral (Yellow Stars) fellépni.
Több kisebb nagyobb 60-300 fős esküvőn, eljegyzésen, bálon, családi rendezvényen, (ballagón, születésnapon, névnapon, keresztelőn) játszottunk már és szórakoztattuk együtt a vendégeket.

Kérésére több zenekari taggal, vagy akár teljes zenekarral is tudok vállalni bármilyen jellegű zenei felkérést.